fbpx

Koliko znate o povezujućem roditeljstvu? – Riješite kviz i saznajte

Provjerite svoje znanje i saznajte koliko primjenjujete povezujuće roditeljstvo u odgoju svoje djece.

Povezujuće roditeljstvo je jedan od najtežih oblika roditeljstva iz sasvim jednostavnog razloga – ono nas tjera da radimo na sebi kako bi postali potpuna osoba i tako bili bolji roditelj.

Povezujuće roditeljstvo ostvaruje se preko nas roditelja. To je nešto što ljudi često vide kao problem jer povezujuće roditeljstvo stavlja veliki teret na nas roditelje.

No unatoč tome, povezujuće roditeljstvo zalaže se za povratak prirodnom i urođenom načinu odgoja djece, načinu koji je po mnogo čemu najbolji i najprirodniji. Zato mnogi roditelji prate naše tekstove i pokušavaju te savjete primjenjivati u svom životu.

Ako ste jedan od njih, došlo je vrijeme da svoje znanje stavite na mali test. Riješite ovaj kratki kviz i saznajte koliko znate o povezujućem roditeljstvu.

Povezane teme:

Mihael Šanko
Izvršni urednik Modernog Roditeljstva. Otac četvero djece. U toku odgoja razvio interes za povezujuće roditeljstvo iz jednostavnog razloga - mnogo je bolje od uobičajenog načina odgoja jer nas tjera da postanemo bolja verzija sebe samoga kako bi mogli biti bolji roditelj.