Bolji način odgoja.

Pretplatite se na Moderno Roditeljstvo + i podržite zajednicu pozitivnih roditelja koji žele bolje za svoju djecu.

Mjesečno

Mjesečna pretplata na Moderno Roditeljstvo+


Kn

14

/mjesečno

  • Premium tekstovi
  • Bez reklama
  • Otkažite bilo kada

Pretplata za vrtić, školu ili veće grupe? Javite nam se.

Ekskluzivan sadržaj

Pretplatom na Moderno Roditeljstvo + dobivate pristup ekskluzivnom sadržaju za pozitivne roditelje. Detaljni vodiči za roditelje, konkretni koraci, ideje i savjeti koje možete lako primijeniti - naši pretplatnici uvijek dobivaju više!

Vodiči i radni listovi

Pretplatnici godišnjeg paketa dobivaju više! Ekskluzivni vodiči za roditelje, radni listovi za djecu, edukativne stranice za bojanje i razvoj fine motorike i još mnogo toga...

Podržite pozitivno roditeljstvo

Moderno Roditeljstvo je neprofitni projekt financiran isključivo od strane naših čitatelja. Zalažemo se za promociju pozitivne discipline u odgoju i pomažemo podignuti svijest o boljem načinu odgoja - za svako dijete i svakog roditelja.

Samo najbolje za našu djecu

Svaki roditelj želi samo najbolje za svoje dijete. Često to znači da moramo raditi na sebi kako bi postali bolji roditelj. Moderno Roditeljstvo + će vam u tome uvelike pomoći, jer sretan roditelj je dobar roditelj!

Često postavljana pitanja

Odgovori na sva vaša pitanja. Ako ne možete pronaći odgovor, javite nam se.

Što je uključeno u pretplatu?

Pretplata uključuje pristup ekskluzivnim sadržajima za roditelje. Svi naši pretplatnici imaju pristup premium tekstovima koje redovno objavljujemo. Ovi tekstovi uključuju savjete za roditelje koje nikada prije nismo objavili i pomažu vam postati bolji roditelj bez puno muke.

Uz godišnju pretplatu dobivate i bonus sadržaj u vidu opsežnih PDF vodiča, radnih listova i sličnih korisnih alata za roditelje te štedite pretplatu za dva mjeseca godišnje!

Kako da se pretplatim?

Izaberite željeni paket pretplate te ispunite registracijsku formu i podatke za plaćanje. Nakon uspješne uplate članarine dobivate trenutni pristup svim sadržajima i vašem korisničkom računu.

Koliko košta pretplata?

Mjesečna pretplata košta 14kn/mjesečno.

Godišnja pretplata košta 140kn/godišnje te uključuje dodatne bonus sadržaje. Također štedite pretplatu za dva mjeseca!

Koja je razlika između mjesečne i godišnje pretplate?

Mjesečna pretplata uključuje pristup ekskluzivnim tekstovima za roditelje, vidljivima samo našim pretplatnicima. Ovi tekstovi sadržavaju nikad viđene savjete koji će vam pomoći da postanete bolji roditelj bez puno muke.

Godišnja pretplata uključuje pristup istim tekstovima kao i mjesečna pretplata, ali također uključuje i dodatne sadržaje za roditelje poput:

  • Opsežnih PDF vodiča
  • Radnih listova
  • Korisnih alata

Mogu li pokloniti pretplatu?

Možete. Prilikom kupnje upišite svoje podatke i izaberite opciju "Is this a gift?" - nakon izvršenog plaćanja otvoriti će vam se opcija slanja poruke osobi kojoj želite pokloniti pretplatu, a zajedno s vašom porukom poslati će se i upute za aktivaciju pretplate.

Ova opcija vrijedi samo za godišnju pretplatu i odnosi se samo na prvu godinu pretplate.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, javite nam se.

Mogu li čitati Moderno Roditeljstvo na svim uređajima?

Da. Moderno Roditeljstvo + je dostupno na svim vašim uređajima. Svom računu i svim sadržajima možete pristupiti na računalu, tabletu ili mobitelu (ili bilo kojem drugom uređaju koji ima pristup internetu).

Postoji li opcija pretplate za škole, vrtiće ili pravne osobe?

Naravno. Moderno Roditeljstvo + pretplatu moguće je dogovoriti za škole, vrtiće i ostale organizacije uz dodatni popust na količinu. Javite nam se za više informacija.

Mogu li dijeliti svoju pretplatu s drugima?

Ne. Vaša pretplata je individualna za vas i vašeg partnera (jedno kućanstvo) i ne možete ju dijeliti s drugima. Moderno Roditeljstvo zadržava pravo ukidanja pristupa u slučaju dijeljenja pretplate.

Mogu li otkazati pretplatu?

Naravno! Pretplatu možete otkazati u bilo kojem trenutku putem svog korisničkog računa u samo nekoliko klikova.

Je li plaćanje sigurno?

Naravno. Moderno Roditeljstvo koristi Stripe kao vodećeg pružatelja usluga plaćanja s najvišom razinom sigurnosti. Vaši financijski podaci i broj kartice nisu spremljeni na našim serverima već se sigurno prenose putem SSL certifikata (SHA-256 with RSA Encryption).

Ne mogu pronaći odgovor na svoje pitanje!

Ukoliko imate pitanje na koje ne možete pronaći odgovor na ovim stranicama, javite nam se na [email protected]

Bolji način odgoja.

Pretplatite se na Moderno Roditeljstvo + i podržite zajednicu pozitivnih roditelja koji žele bolje za svoju djecu.

Mjesečno

Mjesečna pretplata na Moderno Roditeljstvo+


Kn

14

/mjesečno

  • Premium tekstovi
  • Bez reklama
  • Otkažite bilo kada

Pretplata za vrtić, školu ili veće grupe? Javite nam se.