fbpx

Ultimativni vodič – Kako se prestati derati na djecu?

Krajnje je vrijeme za iskorijeniti i ovu lošu naviku!

Već sigurno znate da odgoj batinama nije metoda koju želite primjenjivati, vjerojatno znate i da kazne nisu dobre za djecu, te ste naučili kako koristiti disciplinu bez kazne, no koliko često se izderete na svoje dijete?

Deranje je boljka većine nas roditelja, jer nakon napornog dana na poslu, stresa i ostalih obveza često pokleknemo pod pritiskom i izderemo se na svoje dijete. To nas ne čini nužno lošim roditeljem ako smo svjesni svog problema.

Ako ste došli na ovu stranicu, čestitam, napravili ste prvi korak – postali ste svjesni svog problema. U nastavku vam donosimo vodič kako se prestati derati na djecu, jer krajnje je vrijeme da poradimo i na ovom problemu koji nas sve muči.

Naš cilj za ovu godinu je prestati se u potpunosti derati na svoju djecu i u tom smjeru redovno ćemo objavljivati sadržaje koji će nam u tome pomoći. Pretplatite se na godišnji paket Modernog Roditeljstva + kako bi preuzeli eKnjigu “Ultimativni vodič – kako se prestati derati na svoju djecu?”

Evo što vas očekuje:

  • Razumjevanje procesa vikanja kroz 4 koraka.
  • Kako razviti naviku planiranja i prevencije vikanja?
  • Kako se kontrolirati da ne vičemo kada smo uistinu ljuti?
  • Kako zadržati naviku da ne vičemo jednom kada smo ju stekli?

Ekskluzivni eBook

Kako se prestati derati na djecu?

Preuzmite ovaj priručnik i preko 1000 stranica ostalih materijala za roditelje i odgajatelje uz godišnju pretplatu na Moderno Roditeljstvo + za samo 140kn.

Povezani tekstovi:

Mihael Šanko
Mihael Šanko
Izvršni urednik Modernog Roditeljstva. Otac četvero djece. U toku odgoja razvio interes za povezujuće roditeljstvo iz jednostavnog razloga - mnogo je bolje od uobičajenog načina odgoja jer nas tjera da postanemo bolja verzija sebe samoga kako bi mogli biti bolji roditelj.