fbpx

Koliko zapravo znate o dojenju? Riješite kviz i saznajte!

Provjerite svoje znanje.

Za kraj tjedna dojenja pripremili smo zabavan kviz u kojem možete provjeriti svoje znanje dojenja. Riješite nekoliko zabavnih pitanja i naučite osnovne stvari o dojenju.

Dojenje je najvrijedniji dar koji možete dati svomu djetetu. Imajte na umu da je svaka edukacija o dojenju bitna i može biti ključna za vaš uspjeh u dojenju. Čitajte o dojenju, potražite savjete stručnjaka i posjetite radionice za pripremu dojenja još u trudoći. Ne zaboravite da je važno i od koga dobivate informacije, a ako vam se određeni savjet ne sviđa, provjerite ga na drugom (i trećem mjestu). Uključite se u grupe podrške dojenju i razmjenjujte iskustva sa majkama koje podržavaju dojenje. Prihvatite dojenje kao prirodan nastavak na trudnoću koji nije upitan, a najvažnije od svega – vjerujte da vi to možete.

Uspješno dojenje!

Preporuke za čitanje:

Mihael Šanko
Mihael Šanko
Izvršni urednik Modernog Roditeljstva. Otac četvero djece. U toku odgoja razvio interes za povezujuće roditeljstvo iz jednostavnog razloga - mnogo je bolje od uobičajenog načina odgoja jer nas tjera da postanemo bolja verzija sebe samoga kako bi mogli biti bolji roditelj.