fbpx

CRNI PETAK 2021

Doživotna pretplata na Moderno Roditeljstvo +

U ovoj posebnoj ponudi za Crni Petak 2021 pretplatite se na Moderno Roditeljsvo + uz jednokratnu uplatu od samo 599kn te ćete dobiti doživotnu pretplatu i pristup svim sadržajima

Akcija traje do 30.11.2021.

  0  4
Dana
:
 
  1  2
Sati
:
 
  4  0
Minuta
:
 
  1  2
Sekundi

You missed out!

Ekskluzivan sadržaj

Pretplatom na Moderno Roditeljstvo + dobivate pristup ekskluzivnom sadržaju za pozitivne roditelje. Detaljni vodiči za roditelje, konkretni koraci, ideje i savjeti koje možete lako primijeniti - naši pretplatnici uvijek dobivaju više!

1000+ stranica materijala

Pretplatnici godišnjeg paketa dobivaju više! Ekskluzivni vodiči za roditelje, radni listovi za djecu, edukativne stranice za bojanje i razvoj fine motorike i još mnogo toga na preko 1000 stranica materijala za djecu i roditelje...

Podržite pozitivno roditeljstvo

Moderno Roditeljstvo je neprofitni projekt financiran isključivo od strane naših čitatelja. Zalažemo se za promociju pozitivne discipline u odgoju i pomažemo podignuti svijest o boljem načinu odgoja - za svako dijete i svakog roditelja.

Samo najbolje za našu djecu

Svaki roditelj želi samo najbolje za svoje dijete. Često to znači da moramo raditi na sebi kako bi postali bolji roditelj. Moderno Roditeljstvo + će vam u tome uvelike pomoći, jer sretan roditelj je dobar roditelj!

Često postavljana pitanja

Odgovori na sva vaša pitanja. Ako ne možete pronaći odgovor, javite nam se.

Koji materijali su dostupni U pretplati?

Doživotna pretplata uključuje pristup premium tekstovima bez reklama te preko 1000 stranica bonus materijala. Evo popis trenutno dostupnih sadržaja:

 1. Kako se prestati derati na djecu? (priručnik od 32 stranice)
 2. Što očekivati od djece s obzirom na njihovu dob? (priručnik od 14 stranica)
 3. Kako se nositi s ljutnjom u odgoju? (priručnik od 28 stranica)
 4. Montessori aktivnosti - radni listovi za roditelje (kako odabrati primjerenu aktivnost za vaše dijete)
 5. Jesenski radni listovi za djecu (20 stranica)
 6. 50 pozitivnih izraza koje možete reći svom djetetu svaki dan
 7. Radni listovi za razvoj fine motorike (100 stranica)
 8. Radni listovi - labirint (100 stranica)
 9. Radni listovi - mozaik za bojanje (40 stranica)
 10. Disney stranice za bojanje (900 stranica)
 11. Mandala stranice za bojanje (100 stranica)

  Nove materijale redovno dodajemo pa očekujte mnogo novih priručnika i radnih listova. Pretplatiti se možete na ovom linku.

DO KADA TRAJE AKCIJA?

Doživotna pretplata dosupna je samo za vrijeme akcije Crni Petak 2021 - od 20.11. do 30.11.2021.

ŠTO JE DOŽIVOTNA PRETPLATA?

Doživotna pretplata je posebna ponuda dostupna samo za Crni Petak 2021. Umjesto mjesečne od 14kn ili godišnje pretplate od 140kn plaćate jednokratnu naknadu od samo 599kn.

U pretplati dobivate doživotni pristup svim sadržajima koje Moderno Roditeljstvo + uključuje, ali i onima koje ćemo tek dodati. Osim jednokratne uplate od 599kn više nikada nećete morati platiti ništa za pristup sadržajima uključenim u Moderno Roditeljstvo + a vaša pretplata je aktivna zauvijek.

Koliko košta pretplata?

Doživotna pretplata košta samo 599kn.

ŠTO AKO NISAM IZ HRVATSKE?

Pretplata je dostupna u svim zemljama na svijetu.

Ako ne plaćate u HRK valuti iznos će se automatski preračunati u vašu lokalnu valutu. 599kn je otprilike 9363 RSD / 155 BAM / 79 EUR

ŠTO AKO VEĆ IMAM GODIŠNJU PRETPLATU?

Ako već imate godišnju pretplatu možete se uvijek prebaciti na doživotnu pretplatu. Platiti ćete iznos umanjen za već plaćeni iznos s obzirom na iskorišteno razdoblje pretplate.

Na primjer, ako ste se jučer pretplatili na godišnju pretplatu, a želite se danas prebaciti na doživotnu pretplatu platiti ćete samo 459kn (puna cijena od 599kn umanjena za 140kn koje ste već platili).

Prijavite se u svoj račun te će vam iznos za uplatu biti automatski prikazan na ovom linku, gdje možete i obaviti uplatu.

Mogu li pokloniti pretplatu?

Možete. Prilikom kupnje upišite svoje podatke i izaberite opciju "Is this a gift?" - nakon izvršenog plaćanja otvoriti će vam se opcija slanja poruke osobi kojoj želite pokloniti pretplatu, a zajedno s vašom porukom poslati će se i upute za aktivaciju pretplate.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, javite nam se.

Mogu li čitati Moderno Roditeljstvo na svim uređajima?

Da. Moderno Roditeljstvo + je dostupno na svim vašim uređajima. Svom računu i svim sadržajima možete pristupiti na računalu, tabletu ili mobitelu (ili bilo kojem drugom uređaju koji ima pristup internetu).

Postoji li opcija pretplate za škole, vrtiće ili pravne osobe?

Naravno. Moderno Roditeljstvo + pretplatu moguće je dogovoriti za škole, vrtiće i ostale organizacije uz dodatni popust na količinu. Javite nam se za više informacija.

Doživotna pretplata idealna je opcija za timove i edukatore!

Mogu li dijeliti svoju pretplatu s drugima?

Ne. Vaša pretplata je individualna za vas i vašeg partnera (jedno kućanstvo) i ne možete ju dijeliti s drugima. Moderno Roditeljstvo zadržava pravo ukidanja pristupa u slučaju dijeljenja pretplate.

Mogu li otkazati pretplatu?

Doživotnu pretplatu ne morate otkazivati jer ste ju već platili, a imate doživotan pristup bez ikakve dodatne uplate.

Ipak, ukoliko to želite, pretplatu možete otkazati u bilo kojem trenutku putem svog korisničkog računa u samo nekoliko klikova.

Je li plaćanje sigurno?

Naravno. Moderno Roditeljstvo koristi Stripe kao vodećeg pružatelja usluga plaćanja s najvišom razinom sigurnosti. Vaši financijski podaci i broj kartice nisu spremljeni na našim serverima već se sigurno prenose putem SSL certifikata (SHA-256 with RSA Encryption).

Ne mogu pronaći odgovor na svoje pitanje!

Ukoliko imate pitanje na koje ne možete pronaći odgovor na ovim stranicama, javite nam se na [email protected]

CRNI PETAK 2021

Doživotna pretplata na Moderno Roditeljstvo +

U ovoj posebnoj ponudi za Crni Petak 2021 pretplatite se na Moderno Roditeljsvo + uz jednokratnu uplatu od samo 599kn te ćete dobiti doživotnu pretplatu i pristup svim sadržajima

Akcija traje do 30.11.2021.

  0  4
Dana
:
 
  1  2
Sati
:
 
  4  0
Minuta
:
 
  1  2
Sekundi

You missed out!