Već sigurno znate da odgoj batinama nije metoda koju želite primjenjivati, vjerojatno znate i da kazne nisu dobre za djecu, te ste naučili kako koristiti disciplinu bez kazne, no koliko često se izderete na svoje dijete?

Deranje je boljka većine nas roditelja, jer nakon napornog dana na poslu, stresa i ostalih obveza često pokleknemo pod pritiskom i izderemo se na svoje dijete. To nas ne čini nužno lošim roditeljem ako smo svjesni svog problema. Ako ste došli na ovu stranicu, čestitam, napravili ste prvi korak – postali ste svjesni svog problema. U nastavku vam donosimo vodič kako se prestati derati na djecu, jer krajnje je vrijeme da poradimo i na ovom problemu koji nas sve muči.

Naš cilj za ovu godinu je prestati se u potpunosti derati na svoju djecu i u tom smjeru redovno ćemo objavljivati sadržaje koji će nam u tome pomoći. Upišite svoj email ispod i poslat ćemo vam besplatnu eKnjigu “Ultimativni vodič – kako se prestati derati na svoju djecu?”

Evo što vas očekuje:

  • Razumjevanje procesa vikanja kroz 4 koraka.
  • Kako razviti naviku planiranja i prevencije vikanja?
  • Kako se kontrolirati da ne vičemo kada smo uistinu ljuti?
  • Kako zadržati naviku da ne vičemo jednom kada smo ju stekli?

Upišite svoj email i šaljemo vam besplatnu eKnjigu. Također ćete se pretplatiti na naš povremeni newsletter sa korisnim savjetima za roditelje. Vaš email je siguran i uvijek se možete odjaviti.

Kako se prestati derati na djecu eBook
Sending

Povezani tekstovi: