O nama

Moderno roditeljstvo je online magazin za roditelje koji podržava načela povezujućeg roditeljstva i prakticiranje pozitivne discipline u odgoju djece.

Povezujuće roditeljstvo nije nešto novo što smo mi izmislili već je to vrlo jednostavan i prirodan način odgoja naše djece. Umjesto da ušutkavamo svoje roditeljske instinkte, povezujuće roditeljstvo nas uči kako ih što bolje čuti i osjetiti i kako u skladu s tim odgajati našu djecu. Odgovaranje na potrebe naše djece, dojenje, nošenje djece, korištenje pozitivne discipline u odgoju su sve stvari koje smo kao roditelji, pod pritiskom društva, prestali raditi. Moderno roditeljstvo želi pomoći roditeljima da se ponovno povežu sa svojom djecom, da čuju svoju djecu i da ponovno nauče odgajati djecu slušajući svoje instinkte. Želimo da se ovakav način odgoja s pravom zove modernim roditeljstvom i da svaki roditelj koji dođe na naše stranice pronađe korisne informacije koje će mu biti od pomoći u odgoju njegove djece.

Moderno roditeljstvo pokrenuli su Renata i Mihael Šanko, mama i tata četvero djece. Kako se i sami trudimo odgajati djecu u duhu povezujućeg roditeljstva uvidjeli smo potrebu roditelja za ovakvom vrstom informacija.

Moderno roditeljstvo je i istoimena grupa na facebooku koja broji preko 12 tisuća članova u potrazi za informacijama o ovoj bitnoj temi. Grupu je osnovala Renata Šanko, a danas je uspješno vode Maja Lovrenčić, Ivana Lukica, Maja Wonder, Ana Turčić Kajmak i Vlatka Švec. Napomena: Grupa je tajna, pa nam se slobodno javite ako želite upad.

Moderno Roditeljstvo također sudjeluje u mreži 24sata kroz projekt BlogBuster gdje predstavljamo određene tekstove velikoj mreži čitatelja najposjećenijeg hrvatskog portala prema Gemius statistici (Studeni 2016).

Impresum

  • Renata Šanko, glavna urednica i osnivač
  • Mihael Šanko, izvršni urednik
  • Magdalena Božičević, autor

Suradnici

  • Iris Božić, certificirana savjetnica za nošenje beba i djece
  • Martina Komerički, blogerica
  • Maja Savanović, blogerica
  • Danijela Marić, voditeljica kreativnih radionica za djecu
  • Vesna Slapšak, novinarka i blogerica

Imaš priču?

Imaš priču sa poroda? Želiš podijeliti svoje iskustvo dojenja, odgoja ili zanimljivu situaciju? Želiš biti dio Modernog Roditeljstva? Javi nam se za više informacija.

Izdavač

Happy Island d.o.o.
Happy Island d.o.o., turistička agencija
Ulica Silvija S.Kranjčevića 6, 53291 Novalja
Upisana kod Trgovačkog Suda u Rijeci, MBS: 040337618, OIB: 29519999936
Temeljni kapital u iznosu 20.000,00 kuna, uplaćen u cijelosti
Poslovni račun kod Privredne banke Zagreb d.d., Radnička cesta 50, 10000 Zagreb,
IBAN računa: HR4723400091110690996, SWIFT (BIC): PBZGHR2X
direktor: Mihael Šanko
Identifikacijski kod turističke agencije: HR-AB-53-040337618